KerbKonus - KKV Benelux

Onze andere sites:

Zelftappende draadbussen

fabrication-vis-ecrous-accueil-inserts-douilles-filetes

Wij produceren zelftappende draadbussen voor lichtmetaal legeringen, voor kunststof en hout met efficiënte productiemethoden. Met zelftappende draadbussen kunt U materialen met elkaar verbinden. Dit kunnen twee identieke materialen zijn maar ook twee verschillende. Deze zelftappende draadbussen zorgen ervoor dat u een stevige constructie kunt maken.                     


Onze ervaring stelt ons in staat om optimale kwaliteit te waarborgen op een prijsniveau dat in overeenstemming is met de behoeften van de markt.Omdat onze veiligheid vaak  af hangt van de bevestigingen, kunnen we 100% controle uitvoeren op onze testbanken voor de onderdelen bij u worden afgeleverd. Kerb Konus producten worden vandaag de dag overal ter wereld gebruikt.

Onze moderne volledig geautomatiseerde productie staat aan de basis van de kwaliteit van ons product en garandeert eveneens de beschikbaarheid in de voorraad.

 Onze technische dienst is beschikbaar voor klanten met allerhande vragen over de montage of voor problemen tijdens het productieproces. Nauwe samenwerking en uitwisseling met vele over de hele wereld bieden een hoge technologische standaard van onze producten. Kwaliteit is de leidraad van Kerb Konus.

Zich bewust van de ontwikkelingen op de internationale normen hebben wij regelmatig controles om ons proces te evolueren en in de voorhoede van kwaliteit blijven.

De kracht van zelftappende draadbussen zit hem niet alleen  in de axiale trekkrachten en uitdraaimomenten maar ook in de enorme variatie aan materialen en uitvoeringen die kunnen gebruikt worden. Deze keuze van de juiste Insert op basis van de toepassing is van cruciaal belang om maximale betrouwbaarheid te garanderen.

De testmethoden die we presenteren in onze catalogus bieden aan studiebureaus betrouwbare info en waarden die gebruikt kunnen worden in de meest  geavanceerde toepassingen, in de meeste gevallen met onze standaard inserts.

 

Onze productgroepen

 

Zelftappende draadbussen voor metaal, hout en kunststof

Draadbussen voor de installatie met koude persing

Draadbussen voor installatie door warmte of ultrasone

Inserts voor dun plaatwerk

Stansnieten voor dunwandige plaatdelen

 
callback_be
fabrication-vis-ecrous-slider10
fabrication-vis-ecrous-slider11
fabrication-vis-ecrous-slider12
fabrication-vis-ecrous-slider13
fabrication-vis-ecrous-slider14
fabrication-vis-ecrous-slider15
fabrication-vis-ecrous-slider16
fabrication-vis-ecrous-slider17
fabrication-vis-ecrous-slider18
fabrication-vis-ecrous-slider19
fabrication-vis-ecrous-slider3
fabrication-vis-ecrous-slider4
fabrication-vis-ecrous-slider5
fabrication-vis-ecrous-slider6
fabrication-vis-ecrous-slider7
fabrication-vis-ecrous-slider8
fabrication-vis-ecrous-slider9
Adres
KKV Belgium, Filiaal van
Kerb-Konus-Vertriebs-GmbH
Halsesteenweg 408
9403 Neigem
Belgium

Tel:  +32 (0)54/31.13.40
Fax: +32 (0)54/31.13.49
email: kkv-belgium@kerbkonus.be